Saturday, August 20, 2011

Keputusan

Sejak akhir akhir niyh asyik keluar pakai cap or beanie sebab tak suke dgn hairstyle sekarang.
Hajat di hati memang nak potong rambut.
Tapi still berkira kira nak potong pendek or just layer kan aje.

Rambut yang sedia ada sangat selesa. Always be my feveret tapi kadang kadang tak suke sebab bosan tengok.
Nak berubah takot tak seswai or maybe lagi tak suke.
Lucky if time tukar style sangat suke sebab seswai sangat.
Tapi if tak seswai and ramai yang tegur yang dulu lagi ok, lagi nampak cool (cehh) mesti tension.
Asyik terkenang kenang kan yang dulu.
Nak yang dulu.
Menyesal dan menyesal sebab pergi gatal gatal nak tukar jugak.

Walaubagaimana pon,
Percayalah... sekejap jer rase macam tu. Dah lama lama bila dah kena gaya, dah tengok hari hari mesti dah rase ok.
Mesti rase takpe pon berubah or bertukar.
Kan?

Hidup niyh kadang kadang memang kena buat keputusan yang kita sendiri tak berapa pasti results dia lepas tu seswai tak dengan kita.
Dah tanye pendapat orang pon still tak memuaskan hati. Still nak diri sendiri yang decide.
Bila contoh dah terpotong rambut pendek sangat yang kita pon tak expect, ofkos lah terkenang kenang kan yang dulu.
Sebab yang dulu lagi better or watsoever tapi percayalah sekejap je.
Orang yang dah biasa tengok kita bertahun tahun dengan rambut tu akan mula rasa biasa even untuk a few week diorang rase kita macam
 "tak menyesal ke dia buat macam tu?"

Once you made a decision never regret. If you do, its just your unsecure feeling. Everythings gonna be ok.
kepada siapa yang faham double meaning this hair cut story, Congratulations.
You have mind kias kias like me. (ape punyer istilah daaa)
Ok.. nak tido sangat. Sakit perot sebab semalam terminum susu basi. Haishhh.
(esok edit entry niyh jadi elok sikit dengan gambar gambar awek hot berambut comel)

Sekian untuk entry buang masa and tah ape ape.

2 comments:

  1. entry2 yg sedih2 je kebelakangan nie..

    ReplyDelete
  2. Teeheee.. Sedeyh ke. Mane ade. ;)

    ReplyDelete